top of page
iStock-1276358762.jpg

Pneumatex expansievaten voor uw installatie

HET DOEL VAN EEN DRUKEXPANSIEVAT

Een drukexpansievat dient om mogelijke drukverschillen in uw installatie te capteren en op te vangen. MB Hydro Balancing heeft zich gespecialiseerd in de systemen van Pneumatex. Bovendien werken wij samen met de firma IMI Hydronic engineering voor de verdeling en het onderhoud van uw Pneumatex expansievat. Wij zijn bovendien een erkend en gecertificeerd bedrijf, uw garantie voor de hoogste kwaliteit!

Drukbehoud

Opdat uw verwarmingsinstallatie zo lang mogelijk meegaat en u dag na dag een optimaal rendement bezorgt, is het belangrijk dat de druk op uw systeem constant blijft. MB Hydro Balancing zorgt hiervoor.

Vuilverwijdering

Laat uw cv-ketel van tijd tot tijd grondig reinigen om zeker te zijn van een extra lange levensduur. Schakel onze veelzijdige medewerkers in voor het deskundig verwijderen van slib, microbellen en andere viezigheden aanwezig in uw verwarmingsinstallatie. Wij garanderen u een noemenswaardige daling van uw energieverbruik.

Ontgassing

Naast drukbehoud en vuilafscheiding is ook ontgassing fundamenteel voor een lange, ongecompliceerde levensduur van uw cv- en koelinginstallatie. Contacteer ons voor de doeltreffende afscheiding van gassen en vrije lucht.

ONZE DRUKVATEN EN -SYSTEMEN

Bij ons kunt u terecht voor onder andere de volgende drukvaten en -systemen:

tussenvaten: beschermen uw hoofdvat tegen onaanvaardbare temperaturen

drukbehoudsystemen met pompen: geschikt voor industriële doeleinden waar een krachtig vermogen voor nodig is

drukbehoudsystemen met compressoren: geschikt voor verwarmings-, koelwater-, en zonnesystemen

drukbehoudsystemen met automatische controle: zorgen voor een constant uitstekend drukbehoud

navullingssystemen: deze systemen zorgen er automatisch voor dat uw verwarmingsinstallatie altijd over de juiste hoeveelheid water beschikt

installaties voor drukstabilisatie voor drinkwater: onze systemen zijn voorzien van butyl rubber, vrij van chemicaliën en beantwoorden aan de wettelijke regelgeving

MB Hydro Balancing

2630 Aartselaar

drukexpansievaten met vaste gasvulling: geschikt voor verwarmings-, koelwater- en zonnesystemen, optimale systeemdruk gegarandeerd

BENT U OP ZOEK NAAR EEN DESKUNDIGE EN DOELGERICHTE SERVICE RONDOM DRUKEXPANSIEVATEN IN UW INSTALLATIE? CONTACTEER MB HYDRO BALANCING. WIJ ZIJN ACTIEF OVER HEEL BELGIË.

bottom of page