top of page
achtergr1.jpg

Luchtzijdige meet- en inregelwerkzaamheden

HET NUT VAN LUCHTZIJDIG METEN EN INREGELEN

Voldoende luchtcirculatie in uw woning of bedrijfspand is van cruciaal belang voor een aangenaam binnenklimaat. Verouderde ventilatiesystemen zijn niet (meer) in staat om de juiste hoeveelheid lucht doorheen de verschillende ruimtes te verplaatsen. Hierdoor krijgt u te kampen met problemen zoals drukkende warmte tijdens uw vergaderingen of snijdende kou in uw bedrijfshallen. Deze ongemakken zorgen niet enkel voor een sterke daling van de motivatie van uw werknemers, maar laten ook een negatieve indruk achter op uw klanten en/of bezoekers.

VOORDELEN VAN LUCHTZIJDIGE INREGELWERKZAAMHEDEN

De voordelen van luchtzijdige inregelwerkzaamheden zijn talrijk. Zo is uw personeel beter gemotiveerd. Mensen die in een gezonde omgeving werken, voelen zich gelukkiger en presteren daarom ook beter. Ook ziet u mogelijk uw energiefactuur in prijs dalen. Na het luchtzijdig instellen van uw klimaatinstallaties wordt er enkel lucht aan- en afgevoerd wanneer dit nodig is. Overbodige koeling of verwarming bestaat niet meer, en dat ziet u terug op uw energierekening.

Onze werkwijze

In de meeste gevallen komen wij in actie voor het luchtzijdig inregelen van klimaatinstallaties in nieuwbouw o.w.v. het energiebesparende effect. Toch voeren wij eveneens luchtzijdige meet- en inregelwerkzaamheden uit in oudere woningen en gebouwen.

U contacteert ons voor een afspraak.

Onze deskundige techniekers komen bij u langs voor een nauwkeurige meting van uw luchtinstallaties waarbij zij gebruikmaken van geavanceerde meetinstrumenten.

Wij overhandigen u een gedetailleerd rapport met onze bevindingen en advies.

Indien u dit wenst, gaan wij over tot de minutieuze, luchtzijdige inregeling van uw installaties.

Wij komen op vooraf bepaalde tijdstippen langs voor periodieke metingen (optioneel).

MB Air Balancing

2630 Aartselaar

iStock-1217665115.jpg

WERKT UW KLIMAATINSTALLATIE NIET MEER NAAR BEHOREN? NEEM DAN CONTACT OP MET MB AIR BALANCING. WIJ VERZORGEN EEN NAUWKEURIGE CONTROLEMETING EN LUCHTZIJDIGE INREGELING, EN ZIJN ACTIEF OVER HEEL BELGIË.

bottom of page